POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

In aceasta politica de confidentialitate, www.bravobeauty.ro este proprietatea S.C. BRAVO BEAUTY CENTER S.R.L. Apreciem ca politica de confidentialitate este importanta pentru toata lumea, si ne-am angajat sa respectam principiile legale conferite de:
Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta;
Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

CARACTERISTICI GENERALE

Serverul nostru colecteaza automat informatii despre utilizarea de catre Dumneavoastra a acestui site (date de navigatie). Datele de navigatie includ tipul de browser pe care il utilizati, adresa IP, URL-ul folosit si timpul petrecut la acea adresa URL, tipul de domeniu si tipul de server. Acest tip de informatii sunt colectate de multe site-uri si folosite pentru a monitoriza buna functionare si imbunatatirea website-ului.
Când utilizati acest website, cookie-urile vor fi plasate in dosarul browser-ului de pe computer pentru a putea salva unele preferinte ale Dumneavoastra. Putem, de asemenea, colecta informatii personale, daca alegeti sa ne contactati, caz in care vom colecta adresa Dumneavoastra de email si alte informatii pe care ni le veti furniza.

CUM VOM FOLOSI INFORMATIILE PERSONALE COLECTATE?

Informatiile colectate vor fi folosite exclusiv pentru functionarea optima a acestui website, pentru a putea comunica cu dumneavoastra in cazul in care ne contactati precum si pentru a va face o programare online. Pentru cei care se aboneaza la newsletter-ul nostru, informatiile personale vor fi folosite exclusiv pentru a trimite ofertele speciale. De asemenea, datele personale ale clientilor nostri nu vor fi niciodata instrainate catre alte persoane fizice sau juridice.

CINE ARE ACCES LA INFORMATIILE DUMNEAVOASTRA?

Accesul este exclusiv managementului firmei noastre si a angajatilor firmei noastre. Exista o exceptie care se refera la dezvaluirile cerute de lege. In anumite conditii, din motive legale, alte prezentari de informatii ar putea fi necesare la agentiile de aplicare a legii, agentii guvernamentale, instantele judecatoresti sau in conformitate cu alte legi in vigoare.

ACCESUL SI CORECTAREA

In conformitate cu Politica de confidentialitate, aveti dreptul de a solicita accesul la informatiile pe care le detinem despre dumneavoastra. De asemenea, aveti dreptul sa ne solicitati corectarea informatiilor despre dumneavoastra, care sunt inexacte, incomplete sau perimate.
Daca doriti sa va exercitati dreptul in conformitate cu Politica de confidentialitate de a solicita accesul la informatiile personale pe care le detinem despre dumneavoastra, va rugam sa ne contactati. Vom lua in considerare orice cerere pentru a fi corectata in timp util.
Luam masuri rezonabile pentru a asigura securitatea informatiilor cu caracter personal detinute de noi impotriva riscurilor, cum ar fi pierderea sau acces neautorizat, distrugerea, utilizarea, modificarea sau divulgarea acestora.

LINK-URI CATRE ALTE WEBSITE-URI

Uneori, paginile acestui website contin link-uri catre alte site-uri si firma noastra nu este responsabila pentru practicile de confidentialitate ale website-ului respectiv. Va recomandam sa cititi politicile de confidentialitate ale fiecarui website pe care il vizitati.

DATE DE CONTACT

Daca aveti orice intrebari sau comentarii despre aceasta politica de confidentialitate ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact sau prin e-mail la office@bravobeauty.ro.

X