MESOSONIX

 

Noul echipament de mezoterapie virtuala MesoSonix aduce unic imbinarea a nu mai putin de 4 terapii spectaculoase pentru tratamente cu maxim de eficienta:

Mezoterapie virtuala – actioneaza prin combinarea electroporatiei cu electroosmoza, care se poate efectua atat facial cat si corporal gratie celor doua capete de tratament. Pentru aceasta terpie se folosesc coctailuri cosmetic cu varii rezultate: la nivel corporal sunt dedicate atenuarii celulitei, cresterii tonusului pielii, diminuarea telangiectaziilor, in timp ce la nivel facial sunt concepute pentru a recontura ovalul facial, atenua ridurile, au efect de lifting facial, redarea luminozitatii si fermitatii, diminuarea petelor de pigment si cuperozei.

Ultrasunete – directioneaza particulele active ale cremelor, gelurilor, serurilor (anticelulitice, antivergeturi sau antirid) in profunzime, la 3-4 cm. sub nivelul pielii;

CrioCool – stimularea circulatiei sanguine prin dermocrioforeza;

Terapie LED – fotonii de lumina si culoare emisi determina o reactie foto-chimica cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat) ce stimuleaza metabolismul celular si provoaca o ardere accentuata a grasimilor acumulate.

X