OXYGEN HIPERBARIC

 

Tratament de reintinerire faciala cu oxigen hiperbaric – puritate 98%
Noutatea absoluta pe piata din Romania este presiunea foarte puternica si puritate foarte mare (98%) a oxigenului, ceea ce duce la rezultate fabuloase inca de la prima sedinta.
Cornwall Dermatology Research – Anglia confirma ca moleculele de oxigen patrund prin presiunea hiperbarica in derm de 3 ori mai rapid decat cele aduse de sistemul sanguin!
Institutul de biotehnologie medicala Fraunfhofer – Germania dovedeste ca formarea depozitelor de nutrienti care asigura un ten proaspat si hidratat este de 60 de ori mai rapida prin tratament cu oxigen.
Dr. Frederic Brandt – Dermatolog Miami la Advanced Cosmetic Dermatology si Dr. Bradford Katchen – Dermatolog New York la Skin Care Lab s-au declarat convinsi de rezultatele obtinute in urma tratamentului cu oxigen hiperbaric.
Stim ca o data cu inaintarea in varsta, dermul se matifiaza, capilarele se atrofiaza pliurile de expresie devin riduri. Structurile de colagen si acid hialuronic sunt vitale pentru un aspect tineresc si fin al tenului si sunt primele care sunt afectate de trecerea timpului. Fara oxigen, revitalizarea colagenului fragmentat si acidului hialuronic degradat este aproape imposibila. Tenul mereu alimentat cu oxigen si nutrienti prin vasele de sange si capilare arata mereu fresh si vitalizat.
Rezultate imediate, fabuloase, de durata!

Beneficii

Prin utilizarea oxigenului cu presiune pulsata, oxigenul si ingredientele active aplicate sunt injectate profund in epiderm fara ace, eficient si sigur. Prin oxigen sunt sustinute grupele de colagen si retelele de acid hialuronic responsabile in ten de elasticitate, fermitate, vitalitate si luminozitate. Vasele sanguine si capilarele care transporta oxigen in derm se subtiaza si se atrofiaza la randul lor, pe masura ce inaintam in varsta.OXY suplimenteaza direct, din exterior, necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitatlitatea si luminozitatea atat de specifica tenului tanar.

Eficienta dovedita

  • Sterge ridurile si decrispeaza trasaturile;
  • Reduce cicatricile superficiale si uniformizeaza aspectul tenului;
  • Elimina acneea;
  • Reda luminozitatea si tonicitatea tenului;
  • Reduce dramatic petele de pigment;
  • Asigura suplete si un aspect tineresc fetei;
  • Atenueaza vergeturile;
X